2018. április 19., csütörtök

Logo

Címlap Itthon Felhívás

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Felhívás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerk   
2012. július 03. kedd, 11:20
Elek Sándor alpolgármester felhívása


Tisztelt Törökbálintiak!


Ez év tavaszán a Törökbálinti Városszépítő Egyesület kezdeményezésére megkezdődött a református templom mögötti Kegyeleti park felújítása.

Egyesületek és magánszemélyek közreműködésével az eldőlt sírok helyreállítása, gyommentesítése és a park takarítása készült el.

A Nemzeti Panteon Alapítvány és Pádár Vilma budaörsi mecénás nagylelkű adománya lehetővé teszi a Walla kripta teljes rekonstrukcióját, beleértve a Róth Miksa által készített ólomüveg ablakok művészi felújítását is. Magánszemélyek adományából már néhány sír karbantartása megtörtént, alpolgármesteri keretből a nagykereszt felújítása a napokban fejeződött be.

A Kálvária-domb példájából kiindulva, azzal a felhívássál fordulunk Önökhöz, hogy támogassák adományikkal ezt a nemes célt. Magánszemélyek és cégek hozzájárulását várjuk sírok és padok rendbetételére. (Egy sír teljes felújítása 32 ezer forint. Természetesen szívesen fogadunk kisebb adományokat is.) A munkák koordinálását a Törökbálinti Városszépítő Egyesület vállalta, a szakmai felügyeletet Csenger-Zalán Annamária, városunk főépítésze végzi. A munkák végeztével a támogatókról megemlékezünk egy közös emléktáblán.

Kérem Önöket, vegyenek részt ennek a nemes célnak a megvalósításában, hogy újra büszkék lehessünk Városunk talán legszebb parkjára, emlékhelyére.

Jelentkezésüket várjuk a következő telefonszámon: Szalczinger József, 0620/911-8904


Tisztelettel és köszönettel:

Elek Sándor
alpolgármester


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!