2018. április 23., hétfő

Logo

Címlap Itthon Erzsébet-utalvány

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Erzsébet-utalvány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerk   
2012. december 06. csütörtök, 09:37
December 6-tól Erzsébet-utalvánnyal is vásárolhat az Auchan áruházakban


December 6-án megérkezik az Auchan áruházakba az Erzsébet-utalvány. December 6-tól a 19 Auchan áruház Erzsébet-utalvány elfogadó helyként működik, ahol – a jogszabályi előírásoknak megfelelően – a vásárlók hideg- és meleg élelmiszerre  használhatják fel utalványaikat.


„Egy hónapok óta jelentkező, erős vásárlói igénynek tudunk immár megfelelni az utalvány elfogadásával” – mondta Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója.

„Ez a vásárlói igény annál is erősebb és jogosabb volt, mivel az Auchan immár évek óta a legversenyképesebb árakat kínálja vásárlóinak, s az Erzsébet-utalvány optimálisan használható fel 19 áruházunkban.”


Háttérinformáció:

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat üzemeltet és mintegy 8000 főt foglalkoztat, s az elmúlt 14 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon. A vállalat széles választékáról és diszkont árairól ismert. Nagy alapterületű áruházaiban a vállalat 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak. Az Auchan feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon a vásárlóerő növeléséhez és vásárlói életminőségének javításához.

 


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!