2018. április 22., vasárnap

Logo

Címlap Itthon A hónap műhelye

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

A hónap műhelye PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerk.   
2013. január 11. péntek, 21:26
Díj, a legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály elismerésére.

 

Az utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország díjat alapít a legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály elismerésére.

A szervezők célja a legmagasabb színvonalú szakmai munkát végző, a körülményekkel, a feltételrendszerrel dacoló, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerűen foglalkozó utánpótlás-nevelő műhelyek anyagi és erkölcsi elismerése. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály nyeri el a három díjalapító képviselőiből álló kuratórium, valamint az utanpotlassport.hu című honlapon zajló közönségszavazás eredményeként.

A díjazottakat a Decathlon 500.000 forint értékű sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza.

A díjazott havonta abból az öt szakosztályból kerül ki, amelyet a díj alapítói a birtokukban lévő információk, az olvasóktól, a kluboktól, a sportági szakszövetségektől és egyéb sportszervezetektől érkező – rövid ismertetővel, adatokkal, érveléssel alátámasztott – jelölései nyomán szavazásra felterjesztenek. A díjra jelölni szintén az utanpotlassport.hu című honlapon található űrlap kitöltésével lehet az aktuális hónapot követő hó 5. napjáig.

A díjazott az a szakosztály lesz, amely a közönségszavazás és szakmai kuratórium döntése nyomán, a rangsor élén végez. A közönségszavazásban részt vevők között – ugyancsak a Decathlon jóvoltából – ajándéktárgyat sorsolunk ki.

A díjat minden aktuális hónapot követő hó végén a Decathlon budaörsi áruházában, sajtónyilvánosság előtt adjuk át, először 2013. február 26-án. A díj elnyerője jogosulttá válik „A hónap műhelye” cím védjegyként történő használatára, az ezt igazoló – a Gravír Express által készített – exkluzív táblát szintén az említett időpontban és helyszínen veheti át.

Az esztendő végén a kuratórium „A hónap műhelye” díjhoz kapcsolódva „Az év műhelye” kitüntető címet adományoz az adott évben arra legméltóbb utánpótlás-nevelő szakosztálynak. „Az év műhelye” cím nyertese – a Decathlon Magyarország fejajánlása nyomán – 2.000.000 forintos pénzjutalomban részesül.

 


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!