2018. április 19., csütörtök

Logo

Címlap Itthon Újabb lezárás: most az M0-s egyik felhajtójánál

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Újabb lezárás: most az M0-s egyik felhajtójánál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 01. szerda, 20:23

Csütörtöktől várhatóan július közepéig lezárják az M0-s törökbálinti csomópontjának egyik felhajtóját.

 

Csütörtök reggel lezárják az M0-s autóút Törökbálint-bevásárlóközpont csomópontjának egyik felhajtó ágát, az M1-es autópálya irányában – tájékoztatta a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő (NIF) Zrt. szerdán az MTI-t.

A felhajtó ág lezárása miatt az autósok az M1-es irányába az M7-es csomópont felé tudnak kerülni. A korlátozás várhatóan július közepéig, az új felhajtó megnyitásáig tart – olvasható a NIF közleményében.

A csomópont lehajtó ágát továbbra is használhatják a gépjárművezetők, így Törökbálint és a bevásárlóközpont is elérhető várhatóan 4-5 hétig közvetlenül az M0-sról. Hozzátették: az M0-sra az M7-es felé továbbra is fel lehet hajtani, és a bevásárlóközpont is elérhető marad Törökbálint felől.

A NIF arra kéri az ezen a szakaszon közlekedőket, hogy figyeljék a jelzéseket. Közölték: az M0-snak az M7-es és M1-es közötti 2,7 kilométer hosszú szakaszán a meglévő kétszer kétsávos autóút forgalmának fenntartása mellett, a bal pálya kiépítésével, kétszer három sávot és egy leállósávot alakítanak ki. A fejlesztés eredményeként 2015 őszétől az M3-as és Győr irányába is három forgalmi és leállósávot használhatnak az autósok.

A fejlesztés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 85 százalék európai uniós és 15 százalék hazai forrás felhasználásával valósul meg, több mint 6 milliárd forint értékben.

(A hvg.hu nyomán)

 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!