2018. április 19., csütörtök

Logo

Címlap Lapszemle Új kórházigazgatói pályázat

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Új kórházigazgatói pályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Dull Szabolcs   
2012. július 18. szerda, 17:11
Téves igazolást adott le a kórházra pályázó műkereskedő.
Az origo.hu írása.


Új kórházigazgatói pályázatot írnak ki a törökbálinti Tüdőgyógyintézetben, mivel a néhány hete kihirdetett nyertes téves igazolást nyújtott be a végzettségéről. Az [origo] számolt be arról kedden, hogy a tavaly az év kórházának választott Tüdőgyógyintézetben nyugdíjba küldik az eddigi vezetőt, a kiírt pályázatot megnyerő, harminc év körüli új igazgató pedig főleg művészeti galériákban szerzett vezetési tapasztalatot.

A törökbálinti Tüdőgyógyintézetben a kórházigazgatói pályázati eljárás eredménytelen - közölte az [origo]-val szerdán a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI). A kórházigazgatói pályázatok lebonyolításért felelős szervezet ezt azzal indokolta, hogy a győztes jelölt az iskolai végzettségéről egy felsőoktatási intézmény által kiadott téves igazolást csatolt a pályázatához.

Az [origo] kedden számolt be arról, hogy a törökbálinti Tüdőgyógyintézetben az intézményvezetői pályázatot a harminc év körüli Mark Alexander Feder nyerte, aki eddig főleg művészeti galériákban szerzett vezetési tapasztalatot. A jelenlegi igazgató, az intézményt húsz éve vezető Fülöp Rudolf azért nem maradhat, mert idén lesz 66 éves, márpedig a kormány döntése szerint minden 62 évnél idősebb közalkalmazottnak, így a kórházvezetőnek is kötelező lesz nyugdíjba vonulna.

A GYEMSZI által július elején megnevezett új igazgatóról, Mark Alexander Federről az internetes keresők és a Facebookos oldala alapján annyit lehet megtudni, hogy Párizsban, a Schiller International Universityn tanult. Az egyetemen elsősorban diplomáciát és nemzetközi kapcsolatokat tanítanak, orvosi vagy egészségüggyel kapcsolatos képzés nincs az intézményben az egyetem honlapja szerint.

Feder jelenleg egy szálloda halljában működő galériát (La Galerie Sofitel) vezet, illetve egy másik galéria (Galéria RadaR) vezetőhelyettese. Az egyik galériához megadott telefonszámon korábban utolértük Mark Alexander Federt, aki tört magyarsággal azt ismételgette, hogy nem kíván nyilatkozni semmiről.

A törökbálinti Tüdőgyógyintézetben az új igazgatói pályázatot harminc napon belül ismét kiírja a GYEMSZI.

forrás: origo.hu


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Hozzászólások (3)
3 2012. július 25. szerda, 08:08
Gitta
Nem csak a kormányt védők, de egyáltalán hova tűntek a kommentelők?
2 2012. július 23. hétfő, 06:45
andormihaly
Milyen lehet egy téves igazolás? És ha az Origo nem ír róla, ki se derül?
1 2012. július 18. szerda, 19:11
jj
Na de jó,teljesen kétségbe estem már!!!
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!