2018. április 19., csütörtök

Logo

Címlap Sport Hozni a kötelezőt!

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Hozni a kötelezőt! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerki.   
2012. április 27. péntek, 12:03
Pénteken Pécsett folytatja az MTK Törökbálint Szombaton öt órától a TTC a Gázműveket fogadja


A Bonyhád ellen is remekül helytállt férfi NB I B-s kosarasaink április 27-én este Pécsett játszanak a két nagy hagyományú csapatot is ötvöző PEAC-PVSK (pécsi egyetemista, illetve vasutas sportklub) ellen. A pécsiek a nyugati csoport negyedik helyéről érkeztek a felsőházi rájátszásba, ahol az első körben meggyőző különbséggel maradtak alul a Salgótarjánnal szemben (172:114).

A most kezdődő újabb kétmeccses párharcban kétséges, hogy az A. csoportos pécsi csapatból hányan fognak „visszajátszani”. Ezt a bizonytalansági tényezőt nem számítva az Elite-nek minimum jó esélye van arra, hogy továbblépjen, és másodosztályú bajnokság 5. helyéért játszhasson. Ehhez az eddig látott, ’megszokottan erőn felüli’ teljesítményre lesz szükség. A visszavágóra május 5-én, szombaton kerül sor.

A labdarúgó NB III. Duna-csoportjában a Lindab-Törökbálinti TC a Gázművek csapatát fogadja. A fekete-fehérek feladata egyszerű: a három pont begyűjtése! Ez azonban most nemcsak a kiesés előli menekülés kényszere miatt kötelező, hanem azért is, mert az ellenfél eddig mindössze négy pontot szerzett, a tavaszi idényben valamennyi mérkőzését elvesztette. Figyelmeztető jel persze, hogy az óbudai piros-feketék ebben a bajnokságban az egyetlen győzelmüket éppen a TTC ellen szerezték…

Persze a táblázat alapján is úgy kell a három pont, mint falunak a villany: 12. Budafok 19 pont; 13. III. Kerület 18 pont; 14. Bicske 17 pont, 15. Törökbálint 16 pont. Szombaton, a 23. fordulóban a Budafok a III. Kerületet fogadja, a Bicske a 4. helyen álló Újbudához megy. A TTC-nek az előtte álló három csapatból kettőt meg kell előznie a bennmaradáshoz, amely küzdelemben az első lépés lehet, hogy ha egy győzelem esetén ismét sikerül elkerülni a kieső helyről.

 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!