2018. április 20., péntek

Logo

Címlap Sport 17. Kerekdomb futás

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

17. Kerekdomb futás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Fernengel András   
2012. szeptember 16. vasárnap, 22:45
A Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület a mozgásban gazdag életmód népszerűsítése és terjesztése érdekében ismét futóversenyt rendez október 14-én, vasárnap.

 

Mivel a fiatalok értékrendjének, szokásainak, szükségleteinek formálását különösen fontosnak érezzük, szeretnénk, ha minél több diák és dolgozó indulna a törökbálinti iskolákból. Ezért ebben az esztendőben is kiírja egyesületünk a KEREKDOMB KUPA elnyeréséért életre hívott versenyt. A vándorserleget az az iskola mondhatja magáénak ebben a tanévben, amely az 1-8. évfolyamon tanuló diákok és a (Bálint Márton iskola esetében ehhez a diáklétszámhoz arányosan számolható) pedagógusok létszámához viszonyítva több indulót vonultat fel a versenyen. Már hatodik esztendeje az iskola diákjainak és dolgozóinak családtagjai (testvér, szülő, nagyszülő) is támogathatják az iskolát a saját vagy az iskolába járó diák életkorának megfelelő táv teljesítésével.

A vándorserlegen kívül az egyesület 2 db kosár-labdát és 2 db foci-labdát ajánl fel a győztes iskolának díjként. Eddig tizenkétszer a Zimándy Ignác iskola, háromszor pedig a Bálint Márton iskola birtokolta a serleget.

A rajt október 14-én 9:00 és 9:30 között, a Tüdőgyógyintézet előtt lesz, a 272-es és a 88-as busz végállomásától száz méterre.

A nevezési díj diákoknak 200 Ft, keresettel rendelkezőknek 400 Ft, mellyel a verseny költségeihez járulnak hozzá a indulók. Nevezés 8 órától 9 óráig a helyszínen.

A távok:

az 2006 és 2009 között születetteknek 0.7 km
az 2005 és 2002 között születetteknek 1.4 km
az 2001 és 1998 között születetteknek 2.3 km
az 1997 és 1994 között születetteknek   
5.0 km
az 1993-ban vagy korábban született nőknek 5.0 km
férfiaknak (a szintidő: 60 perc) 7.5 km

Az 1962-ben vagy az előtt született hölgyek és urak senior kategóriában versenyeznek, melyet külön értékelünk!


Minden korosztályban (nemek szerint) az első három helyezett részesül díjazásban.

Azon célbaérkezők között, akik a saját koruknak megfelelő távot teljesítik és megvárják a sorsolást, egy trekking kerékpárt sorsolunk ki!

Fontos! A torlódás elkerülése érdekében, időben kell jönni nevezni! Esőnap nincs, tehát esernyőt, esőkabátot hozzon magával mindenki!

Az útvonalak térképvázlatát a helyszínen tekinthetik meg az indulók. Felvezető kerékpárosok, és időszakos forgalomlezárás biztosítja a pontos és biztonságos útvonalkövetést.

Minden mozogni szerető indulót szeretettel várnak a verseny rendezői a 17. Kerekdomb Futáson!

Kerekdomb Környezetvédelmi Egyesület

 


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!