2018. április 19., csütörtök

Logo

Címlap Zöldvilág Felhívás

Hungarian English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak
Keresés a hírekben

Felhívás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Szerk.   
2011. október 11. kedd, 14:10
A zöldhulladék elszállításának rendjéről.

 

Tisztelt Olvasóink!


Felhívjuk figyelmüket, hogy 2011. októberétől Törökbálint Önkormányzata csak abban az esetben szállítja el az ingatlan elé kitett zöldhulladékot, vagy veszi át a tulajdonos által odaszállított zöldhulladékot a hulladékudvarban, ha azt az önkormányzat Bajcsy-Zsilinszky úti épületében megvehető zsákba rakják, vagy kötözővel kötegelik.

A rendelet változásáról korábban, az Első kézből .... 2011. szeptember 5-én megjelent írásából értesülhettek.A Szerkesztőség


 
Kérjük, hogy regisztráljon vagy jelentkezzen be, ha hozzá kíván szólni ehhez a cikkhez.
Hozzászólások (4)
4 2011. október 17. hétfő, 19:18
Felhívás
Felhívjuk Törökbálint Önkormányzatát,hogy a tulajdonában álló közterületeken a tulajdonában lévő fák leveleit gyűjtse össze és szállítsa el az általunk befizetett adókból.Ezért szedték be.
3 2011. október 17. hétfő, 18:43
nemár
nagyon igaz, a közlevelekért mi fizessünk? egyébként ezen hogy akarnak spórolni? Hiszen így is úgy is körbe kell járniuk a falut a traktorral, hogy megnézzék hol van zöldhulladék, gondolom akkor ugyanannyi benzinbe kerül ez is, mint az.
2 2011. október 17. hétfő, 13:22
zsiguci
Őszintén szólva azt nem egészen értem, ha közterületen (ahogyan jj is írja) álló (önkormányzati tulajdonú) fák leveleinek összeszedésére köteleznek, akkor miért kérnek pénzt a zsákokért amibe ezek a levelek kerülnek??
1 2011. október 13. csütörtök, 08:13
jj
Na és az önkormányzat tulajdonában ?,-lévő fák leveleit mikor takaritják végre össze,esetleg azt is a lakók a tőlük vásárolt zsákokba kötelességük be tenni! Na és akinek nem futja a töménytelen mennyiségü levelek,gallyak elszállitására kijelölt zsákok megvásárlására???-ellepi Törökbálintot az ilyen szemét??-Nem elég drága még a szemét szállitás??van akinek már ez is megterhelő!Mi lesz igy???
Copyright © 2018 Törökbálinti újság. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete
Múltunk - jelenünk
Belépés
Kapcsolódó cikkek

Top!