Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Nem elhanyagolható ugyanis a mozgásforma kiválasztásakor, hogy mi pontosan a célunk. Amennyiben ez a fogyás, akkor is számos tényező van, ami befolyásolja a jó döntést. Ilyen például, hogy mekkora súlytöbblettel rendelkezünk.
Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

10 kiló alatti túlsúllyal az olyan mozgásformák, mint futás, aerobic, a különféle intervallumos és funkcionális edzések. Ha az otthoni sport mellett döntünk, az ellipszis tréner, a sífutó gépek, futópad mind nagy hasznunkra válnak, ezeket megtaláljuk az Insportline webáruház széles kínálatában.

Ha 10 kilónál több súlyfeleslegünk van, akkor különösen ügyelni kell az ízületekre, a szívünkre, a keringésünkre. Éppen ezért olyan mozgásformákkal kell megemelni a pulzust, amikhez nem kell ugrálni. Ilyen például az úszás, a gyaloglás, ennek intenzívebb formája, illetve még a kerékpározás is. Ekkora plusz súly mellett sokan nem szívesen járnak el otthonról edzeni, nekik nyújt biztonságos megoldást az otthoni gépek kínálata, amit a webáruházból megrendelhetnek. A futópad lehetőséget biztosít a sétákhoz is, és erőnlétünktől függően emelhetjük a terhelést. Remek választás a szobakerékpár, ez kis helyen elfér, de alaposan edzhetünk vele, és mindezt ülő helyzetben. A tornakellékek szintén egyszerűen beszerezhetőek. Figyeljünk a fokozatosságra, illetve a rendszerességre, mert hamar meghozza az eredményt.

Érdemes a széles sporteszköz kínálatban szétnézni, hiszen lehet, hogy az outdoor termékek, kosárlabda, trambulin, roller vagy kültéri pingpong láttán motiváltabbá válunk. Az edzéseknek nem kell hosszan elnyúlniuk, vezessük inkább be őket a mindennapokba, váljanak rendszeressé. Ha ez megtörténik, előfordulhat, hogy néhány hónap múlva több napos kerékpártúrára indulunk barátainkkal. A sport segítségével kinyílik a világ előttünk. Ehhez az insportline webáruház kortól és nemtől függetlenül, a motoros kiegészítők mellett a kerékpárok, vízi sportok, labdajátékok szerelmeseinek, illetve a fogyókúra kellékek és táplálékkiegészítők iránt érdeklődők számára is kínál megoldást.

Kapcsolódó cikkek

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

Vannak olyan általános tények és igazságok amikkel a legnagyobb sportrajongóknak nem lehet újat mondani, ezúttal viszont olyanokat gyűjtöttünk össze amelyekkel biztosan meglepetést tudunk okozni még nekik is.

Hihetetlen sportigazságok

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

A legnagyobb sportfanatikusok általában mindent tudnak a szeretett sportágukról, de most megpróbálunk nekik is újat mutatni és összegyűjtöttünk hihetetlen tényeket a sportvilágából.

Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Ez egy kicsit bonyolultabb annál, hogy ha túlsúlyosak vagyunk, menjünk futni.