A férfiak és a sál. Hogyan viseld, hogy stílusos maradj?

A férfi sálak manapság nem csak funkciót töltenek be, hanem nagyon modernné és dizájnossá is varázsolják a viselőjét. Manapság a férfi nyaksálakat különböző színekben, formában, anyagban és mintában meg lehet találni a piacon. Egyes szövetek, mint a merinó gyapjú, a pamut, a len vagy a kasmír természetes növényi vagy állati eredetű rostokból és szálakból készülnek. Más anyagok, mint az akril, a műselyem, a poliészter vagy a spandex szintetikusak. A természetes eredetű sálak nem csak mutatósabbak, mint a szintetikusak, de sokkal kényelmesebb a viseletük. A férfi sálak különböző stílust tesznek lehetővé és mivel nagyon nagy a kínálat férfi sálak terén is, így mindig a szerint viselheted azokat és a szerint válogathatsz a sálkollekciódból, hogy éppen aznap mi is a célod. A cikkben néhány nagyszerű sálviselési lehetőséget mutatunk be.
A férfiak és a sál. Hogyan viseld, hogy stílusos maradj?

Amennyiben az egyszerűségre törekedsz

A szürke munkanapokon sok esetben azt várjuk el egy sáltól, hogy egyszerű legyen, és egyszerűen csak melegítse a nyakunkat. A Franky városias fekete sál többek között ezt nyújtja, ha éppen erre a sálra esik a választásod. Ezt a sálat számtalan módon a nyakad köré tekerheted, csakis rajtad és a saját ízléseden múlik, hogyan teszed ezt meg. A skandináv dizájnt tükröző sál puha, meleg merinó gyapjúból készült.

A sál, mint a hangulatunk kifejezőeszköze

A férfiak előszeretettel viselnek sötétebb színeket. Sálak közül is a fekete, a szürke és barna színeket részesítik előnyben. Azonban a fekete, vagy más sötét ruha komor hangulatát kellemesen megtöri egy jól megválasztott kiegészítő, mint egy sárga sál, egy piros karkötő, vagy egy égszínkék sapka. Ha szeretnéd te is kifejezni a hangulatodat a kiegészítőd kiválasztásánál, akkor törekedj megtörni a sötétebb ruháid komor hangulatát egy vidám színű vagy mintázatú nyaksállal. Ilyen lehet a Boho Bruce modál nyaksál, amelyen a finom rojtok elegáns megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. A könnyű súlyú nyaksál retró virág –és madármintás díszítése minden évszakban ugyanolyan hatásos.

A szokatlantól eltérő sál kiválasztása

A szokatlantól eltérő sál azt jelenti, hogy kicsit bátrabb és bevállalósabb vagy, azaz nem csak az egyszínű és mindenféle mintát nélkülöző sál mellett teszed le a voksodat, hanem merészen egy pöttyös, egy kockás vagy egy teljesen extrém mintázatú sál mellett döntesz. Mint amilyen a Boho Bob modál nyaksál, amelynek rojtozott szélei egyszerre sugároznak lazaságot és eleganciát. A Dániában tervezett nyaksál jól párosítható a Boho kollekció más termékeivel.

A sál textúrája, amely stílusossá tesz

Ha szereted a sálat, akkor az időjárást is mindig vedd figyelembe, hiszen a stílusos férfi tudja, hogy a merinó gyapjúból készült puha meleg sál csakis télire való, míg a vékonyabb selyemsálat a melegebb napokon ildomos viselni. Amennyiben a Bren Brux selyem nyaksál mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy minden szempár rád szegeződik majd, ha ebben a sálban lépsz ki az utcára. A sál ugyanis játékos Woodstock hangulatot áraszt és a legjobb természetes selyemből készült.

A komolyabb és a lazább megjelenést biztosító csősál

Szintén egyetlen típusú sállal el tudjuk érni, ha éppen komolyabb helyen van jelenésünk és eszerint öltözünk, vagy csupán egy laza, baráti találkozóra vagyunk hivatalosak. A Frederick barna városias csősál viselése nagyon egyszerű, hiszen csak a fejeden keresztül rá kell húzni a nyakadra, sem a körbetekeréssel, sem a megkötéssel nem kell bajlódni.

A Frisco városias fekete csősál a legnagyobb gondossággal, minőségi anyagokból készült. A mindenes fekete árnyalat pedig rendkívül elegánssá és kifinomulttá varázsolja azt a személyt, aki ilyen sálat hord.

Kapcsolódó cikkek

Törökbálinti arcok: Rihay Ádám pénzügyi tanácsadó

Törökbálinti arcok: Rihay Ádám

Sorozatunkban Törökbálinton élő vagy Törökbálintról származó/elszármazott érdekes embereket mutatunk be.

Csapatépítés különleges helyszíneken

Csapatépítés különleges helyszíneken

Szeretnéd megtudni, hogy milyen különleges helyszínekre szervezhetsz csapatépítést, céges rendezvényt? Mi segítünk neked ebben!