Melltartók, fehérneműk & pizsamák a mindennapokra

Mi szükséges ahhoz, hogy egész nap a lehető legkényelmesebben érezzük magunkat?
Melltartók, fehérneműk & pizsamák a mindennapokra

Mi szükséges ahhoz, hogy egész nap a lehető legkényelmesebben érezzük magunkat? A pihentető, nyugodt alvás mellett természetesen az, hogy a fehérneműink, amelyek egész nap közvetlenül érintkeznek a bőrünkkel, a lehető legkényelmesebbek legyenek! A Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért olyan darabok közül válogathatunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek ennek a követelménynek!

Szép és kényelmes szettet alkot a kék színben kapható bustier csipkés melltartó, és a hipster alsó, amelyek a kollekcióban kapható más darabokkal is remekül kombinálhatók! A melltartó finom, puha csipkéből készült, merevítő nélkül, így nem vág be, és mindig igazán kényelmes viselet! Állítható hosszúságú pántjai és háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésze miatt könnyen a lehető legkényelmesebbre állítható be! Az alsó esetén is finom csipke a legnagyobb rész, hiszen az egész hátoldal, és az elülső oldal egy része is ebből készült, rugalmas pamut-sztreccsel kiegészítve. A biopamuttal készült darabot elöl apró masni teszi még csinosabbá, belül pedig pamut lépésbetét gondoskodik az egésznapos kényelemről!

A kék és fehér színben kapható puha kosaras melltartó, és az azonos színekben kapható női alsó szett szintén jól mutatnak együtt mindkét színben, de a kékek esetén akár az előző párosítás tagjaival is! A melltartó enyhén párnázott kosaraival lágyan formál, kosárszegélyein pedig finom csipke díszítés található. Az állítható hosszúságú pántok, és a háromszorosan állítható állítható SoftSeal® kapcsos zárórész ennél a darabnál is biztosítja a lehető legkényelmesebb beállítást, miközben a csinos megjelenés is adott. Az alsószett két darabja puha pamut-sztreccs anyaggal készült, pamut lépésbetéttel, és mindkét szín esetén kétféle derékrésszel, hiszen az egyik darabon rugalmas díszszegélyt, a másikon pedig finom csipkerátét találunk! Mind az alsók, mind a melltartó biopamuttal készült!

Természetes dekoltázst formál a kék kosaras csipkés melltartó, amelyhez tökéletesen passzol az amúgy fehér színben is kapható 2 darabos csipkés alsószett, amelynek hátsó részét díszítik finom csipkerátétek. A pamut lépésbetétekkel készült puha, pamut-sztreccs anyagú alsók egyszerű stílusban biztosítják a csinos, mégis kényelmes viseletet. A melltartó merevítős kosarai puhák, varrás nélkül készültek, kívül pedig finom csipkével vannak bevonva, pántjai állítható hosszúságúak, hátul pedig háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész biztosítja a stabilitást és a kényelmet!

Bár sokak számára a push-up fazonok jelentik az optikai segítséget, vannak, akiknek a túl nagy mellméret okoz fejtörést. Számukra jelenthet megoldást a fekete és fehér színben is kapható kicsinyítő melltartó, amely speciális szabásvonalával egy kosármérettel kisebbnek mutatja a melleket. Ezek a darabok az oldalsó részeknél optimális tartást biztosító merevítővel és hálós betoldásokkal készülnek, pántjai pedig amellett, hogy természetesen állítható hosszúságúak, szélesek, és puha párnázással is ellátták őket. A hátsó részen itt is háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórész biztosítja a tökéletes tartást és a kényelmet, így az elöl masnival díszített darabok kényelmes és biztos megoldást jelentenek a nagyobb mellméret esetén is!

A sportos stílust kedvelők is válogathatnak, hiszen a kínálatban több olyan melltartó is szerepel, amelyekre remekül illik ez a leírás! A seamless bustier melltartó és a seamless puha melltartó is kék, valamint fehér színben kapható, így remekül illenek a hasonló színkombinációkban elérhető alsókhoz és alsószettekhez. A bustier fazon varrás nélküli kidolgozása kellemes viseletet biztosít, miközben a nyakkivágás mutatós csipkeszegélye esztétikus díszként szolgál. A puha melltartó oldalvarrás nélkül készült, egységes méretezéssel, így A-kosár 75-85, B-kosár 70-85 és C-kosár 70-80 méret esetén is ajánlott, hátul háromszorosan állítható SoftSeal® kapcsos zárórésszel biztosítva a tökéletes illeszkedést!

Rendkívül kényelmesek, puhák és lágy tapintásúak a 3 darabos seamless alsó szett darabjai is, amelyek oldalvarrás nélküli kialakításukkal kellemesen simulnak a bőrhöz. A pamut lépésbetéttel készült, alsók egész nap viselve is olyan kényelmesek, hogy szinte elfelejthetjük a jelenlétüket, hiszen a sportos megjelenésű darabok kompromisszumok nélkül arra készültek, hogy ez legyen az elsődleges szempont. A kék és a fehér darab mellett egy kék-fehér csíkos alsót is találunk a szettben, hogy mindenféle öltözethez bátran viselhessük őket!

A klasszikusabb fazonú bugyikat kedvelők is találnak kényelmes és csinos darabokat a kínálatban! Az 5 darabos női alsószett ráadásul 36/38-tól egészen 52/54-es méretig kapható, így a teltebb alkatú hölgyek számára is kiváló, kényelmes megoldást nyújtanak! Az alsó kellemesen puha, single-jersey anyaga biopamuttal készült, pamut lépésbetétekkel a lehető legkényelmesebb viselet érdekében! A szett 5 darabja kékes színvilágú: a fehér, kék és sötétkék darabok mellett egy fehér-kék alapon nyomott mintás és egy fehér-kék csíkos darabot is találunk benne!

Kapcsolódó cikkek

Újra itt vannak a 70-es évek a lakberendezésben

Visszaköszönnek a '70-es évek a lakberendezésben

Egy kis nosztalgia mindig jól jön, ha a divatról van szó, ez nincs másként az otthonunknál sem.