Kedvenc megálló, a Fészek Csárda

Budapesttől nem túl messze, de a város zajait magunk mögött hagyva, Pátynál találkozhatunk a zöldövezeti Gastland M1 Étterem, Hotel és Konferencia központtal, ahol – ahogy arról a neve is árulkodik – színes szolgáltatásválasztékot találunk.
Fészek Csárda - Biatorbágy étterem, Páty étterem, Herceghalom étterem - Gastland M1 hotel, étterem, konferenciaközpont

A Gastland M1 melletti, 2021-ben nyílt Fészek csárda A’ la Carte éttermi választékkal várja vendégeit. A friss alapanyagokból készült levesek, egytálételek, főzelékek, grillek, rántott húsok és zöldségek, saláták, pizzák és desszertek között mindenki megtalálja, ami szemének, szájának ingere.

Ha nem csak átutazóban vagy ebédelni járunk erre, hanem hosszabban is élveznénk a hely vendégszeretetét, arra is van lehetőség, hiszen a Gastland M1 Hotelben akár egy vagy több hónapra is kedvezményesen meg lehet szállni. 32 szoba áll vendégek rendelkezésre, ezek mindegyike minibárral, televízióval és internet-kapcsolattal ellátott, illetve légkondicionált nagy alapterületű szoba.

Ha megkedveltük a szállodát, és szívesen visszatérnénk ide például a kollégáinkkal, vagy esetleg egy családi összejövetelt, nagyobb ünnepséget tartanánk itt, arra is van lehetőség a konferencia és rendezvény központként is funkcionáló Gastland M1-ben. Konferenciák, tréningek és céges programok mellett az esküvőknek is remek helyszínt biztosít a jól megközelíthető, sok parkolóhellyel ellátott központ. A kedvezményes feltételek biztosítottak, ezekről telefonon érdemes egyeztetni. Egyszerre adott tehát minden egy akár több napos rendezvényhez is, hiszen a vendégeknek szállást biztosít a hotel, az étteremben pedig erőt meríthetnek a magyaros ízvilágú ételekből.

Kapcsolódó cikkek

Miből készül a gin?

Miből készül a gin?

Itt az ideje, hogy megválaszoljuk a kérdést: "Miből készül a gin?". A válasz: a lehetőségek végtelenek. Valóban.

Az édesburgonya termesztésének története és jelenlegi helyzete Magyarországon

Az édesburgonya termesztésének története és jelenlegi helyzete Magyarországon

Az édesburgonya, vagy más néven batáta, hosszú történetű növény, melynek termesztése Magyarországon az utóbbi években egyre növekvő népszerűségnek örvend.