Bemutatjuk Törökbálint 3 legjobb játszóterét

Törökbálint nem csak gondozott, de a fejlődés is jellemző rá. A településen nagyszerű játszóterek is vannak, a gyerekek legnagyobb örömére. Ezeknek a játszótereknek a felújítása az elmúlt években zajlott. Új színek, új játékok és még több izgalom a gyerekek számára. A cikkben 3 játszóteret mutatunk be: Szent László téri, a Tüskevár és a Kalóz-tanya játszóteret.
A törökbálinti játszótereket - Bemutatjuk Törökbálint 3 legjobb játszóterét – csak nemrégiben újították fel.

A Szent László téri játszótér

A játszótér nagyon szép környezetben található. Az Önkormányzat több millió forintból építette ezt a csodás helyet a gyerekeknek. A szép környezet annak is köszönhető, hogy a környékbeliek zöld növényzettel ültették körbe a helyet, ami igen csak emeli a hely színvonalát, hiszen sokkal jobb érzés a gyerekeknek is egy zöld övezetben jásztani, mint egy kopár játszótéren, egy olyan helyen, ahol se fák, se bokrok, se más növényzet nincs.

A Szent László játszótéren van színes csúszda, hálós ügyességi játék kicsiknek és nagyoknak, hinta, libikóka és homokozó. A hely előnye, hogy csendes és nyugodt környezetben található. A hely nem csak hangulatos, de nyáron, a nagy hőségben, még egy ivóvíz kút is a rendelkezésre áll azok számára, akik itt játszanak, pihennek. Vannak olyan személyek, akik ezt a játszóteret vélik a legjobbnak a városban. És sokan gondolják úgy, hogy a hely mindig szépen karban van tartva.

Tüskevár játszótér

A játszótér egyik nagy előnye, hogy szép árnyékos helyen van, így a gyerekek kellemes környezetben és a napszúrás veszélye nélkül játszhatnak nyáron. A játszótér egyik nagy előnye, hogy minden korosztályba tartozó gyermek talál itt magának kedvére való játékot. A legkisebbek a babahintának örülhetnek, a nagyobbacska gyerekek pedig a rugós mérleghintán, vagy éppen a körhintán érezhetik jól magukat.

A kicsik és nagyok egyaránt örülhetnek a sárga csúszdának, amely egy várszerű mászókához csatlakozik. A gyerekek a homokozóban is jól érezhetik magukat, amelyben játékok és formák is vannak.

A játszótér tervezésekor és készítésekor a biztonságra is gondoltak, hiszen a játékok alatt gumiszőnyeg van elhelyezve. A gyerekek ihatnak is a sok játék után, hiszen vízcsap is a rendelkezésükre áll. A szülők pedig a padokon pihenhetnek. Sokan titulálják a helyet kellemesnek. Előnyei közé sorolják, hogy árnyas helyre épült és hogy sportpálya is található a játszótér mellett.

Kalóz-tanya játszótér

A Kalóz-tanya játszótér szintén rendezett, szép, tiszta. További előnye, hogy nagyon sok olyan játék megtalálható itt, ami a gyerekek készségeit és képességeit fejleszti. A játékok között itt is megtalálható a hinta és a csúszda, mint a játszóterek elmaradhatatlan kelléke. A homokozót is imádják a gyerekek, a szülők pedig előnyként sorolták fel, hogy sok minden van a közelben, így egy bevásárlás után ezen a játszótéren meg is lehet pihenni. További előny, hogy kamerával megfigyelt a terület, ami nagy biztonságot nyújt minden szülőnek, aki a gyerekével érkezik erre a tiszta, rendezett és barátságos környezetbe.

Kapcsolódó cikkek

TotalDrinks italbolt Törökbálinton - Szabadság tér 1.

TotalDrinks italbolt Törökbálinton - Szabadság tér 1.

Fedezd fel a legjobb borok, legkülönlegesebb sörök, töményitalok, valamint alkoholmentes üdítők széles választékát a Total Drinksnél!

Az Érdhez tartozó Fundoklia-völgyben érdemes egy sétát tenni, gazdag növény- és állatvilága csodálatos

Az Érdhez tartozó Fundoklia-völgyben érdemes egy sétát tenni

Sokszor még akkor sem ismerünk bizonyos helyeket, ha a közelében lakunk. Ilyen például az Érdhez tartozó Fundoklia – völgy, amely festői szépségével hívja fel magára a figyelmet.

Törökbálinton - Hol érdemes enni és fagyizni Törökbálint környékén? – sok finomságot ehetünk.

Hol érdemes enni és fagyizni Törökbálint környékén?

Törökbálinton járva rengeteg szépséges helyet felfedezhetünk, illetve sok finomságot ehetünk, ha betérünk egy-egy étterembe, vagy fagylaltozóba.