Törökbálinti gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor: csak 60 perc kocsival!

Ez a "táborok tábora" Magyarországon!
Törökbálinti gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor: csak 60 perc kocsival! Nyári gyerektábor 2021 - sport tábor 2021 - angol tábor 2021 - kaland tábor 2022

Amikor a vakáció utolsó betűje is felkerül a törökbálinti iskolák digitális táblájára, minden helyi gyerek csak arra gondol, hogy végre itt a szünidő. Aztán egy-két hét után már nem annyira izgalmas csak a téren lógni vagy a nagymamánál vendégeskedni. Budapestre bejárni is fárasztó egy idő után. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol a gyerekek tartalmasan eltölthetnek egy-két hetet. Törökbálinttól alig egy óra alatt eljuthatunk Kecskemétre, ahol a táborok tábora várja több mint 30 választható témával a 7–17 éves korosztályt.

Nyári szünet = unalom?

Meglehet, hogy a nyári szünet hosszú hetei alatt neked is hiányozni fognak a társaid, sőt talán még egy kicsit a tanulás is. Szerencsére nem kell az évszaknak csak az ágyban héderelésről szólnia, mivel hasznosan is eltöltheted ezt az időszakot.

Megoldás: tábor

No nem pont az iskolapadban, hanem kötetlen környezetben, régi-új arcokkal, az általad választott témára fókuszálva: erre pedig a PEOPLE TEAM kecskeméti fesztiváltáboraiban lesz lehetőséged az idei három turnus egyike (tetszés szerint mindegyike) során, azaz 2021. július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

Új generációs gyerekparadicsom

Egy tuti nyári táborban úgy ragad rád a tudás, mint a kosz: a PT 7–17 éveseknek szóló tematikus táborai idén is tíz szekcióval és mintegy 30 témával várják a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó fiatalokat. Nézz körül ide kattintva, és dönts a mellett a csomag mellett, amely a legjobban megfog: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, CIRKUSZ + AKROBATIKA, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, illetve a MOZGÁS + RITMUS nevű csomagok közül választhatsz.

Fiatalokkal

A programokat vezető oktatók is fiatalok lesznek, nem kell tehát generációs különbségtől tartanod. Hozhatod a barátaidat is, ha a családjaitok belemennek, sőt több résztvevő esetén kedvezményt kaphattok, valamint ottalvós változat preferálásakor a szobai elhelyezés beosztásába is beleszólhattok. Tekintsétek meg a jelentkezési lapot, kérdéseitekkel pedig keressétek a PT szervezőit a honlapon található elérhetőségek valamelyikén!

Tánctábor:

Cirkusztábor:

Drónépítő tábor:

Kapcsolódó cikkek