Törökbálinti gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor: csak 60 perc kocsival!

Ez a "táborok tábora" Magyarországon!
Törökbálinti gyerekek, irány a PEOPLE TEAM-tábor: csak 60 perc kocsival! Nyári gyerektábor 2024 - sport tábor 2024 - angol tábor 2024 - kaland tábor 2024

Amikor a vakáció utolsó betűje is felkerül a törökbálinti iskolák digitális táblájára, minden helyi gyerek csak arra gondol, hogy végre itt a szünidő. Aztán egy-két hét után már nem annyira izgalmas csak a téren lógni vagy a nagymamánál vendégeskedni. Budapestre bejárni is fárasztó egy idő után. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol a gyerekek tartalmasan eltölthetnek egy-két hetet. Törökbálinttól alig egy óra alatt eljuthatunk Kecskemétre, ahol a táborok tábora várja több mint 30 választható témával a 7–17 éves korosztályt.

Nyári szünet = unalom?

Meglehet, hogy a nyári szünet hosszú hetei alatt neked is hiányozni fognak a társaid, sőt talán még egy kicsit a tanulás is. Szerencsére nem kell az évszaknak csak az ágyban héderelésről szólnia, mivel hasznosan is eltöltheted ezt az időszakot.

Megoldás: tábor

No nem pont az iskolapadban, hanem kötetlen környezetben, régi-új arcokkal, az általad választott témára fókuszálva: erre pedig a PEOPLE TEAM kecskeméti fesztiváltáboraiban lesz lehetőséged az idei három turnus egyike (tetszés szerint mindegyike) során, júliusban és augusztusban.

Új generációs gyerekparadicsom

Egy tuti nyári táborban úgy ragad rád a tudás, mint a kosz: a PT 7–17 éveseknek szóló tematikus táborai idén is tíz szekcióval és mintegy 30 témával várják a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó fiatalokat. Nézz körül ide kattintva, és dönts a mellett a csomag mellett, amely a legjobban megfog: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, CIRKUSZ + AKROBATIKA, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, illetve a MOZGÁS + RITMUS nevű csomagok közül választhatsz.

Fiatalokkal

A programokat vezető oktatók is fiatalok lesznek, nem kell tehát generációs különbségtől tartanod. Hozhatod a barátaidat is, ha a családjaitok belemennek, sőt több résztvevő esetén kedvezményt kaphattok, valamint ottalvós változat preferálásakor a szobai elhelyezés beosztásába is beleszólhattok. Tekintsétek meg a jelentkezési lapot, kérdéseitekkel pedig keressétek a PT szervezőit a honlapon található elérhetőségek valamelyikén!

Tánctábor:

Cirkusztábor:

Drónépítő tábor:

Kapcsolódó cikkek

A világ leghíresebb borfesztiváljai

A világ leghíresebb borfesztiváljai

Ha a borra gondolunk, a világban számos jelentős esemény zajlik.

Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Budapesti sétahajózás, szabadtéri koncert vagy egy különleges természetközeli szállás? Ha nem tudod, hova vidd párodat romantikázni nyáron, itt több tippet is adunk.