Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Ahány szerelmespár, annyifélét jelenthet a romantikus program. Néhányan a különlegesen meghitt időtöltést kedvelik, míg mások a legnépszerűbb programok közül választanak. Cikkünkben több lehetőséget mutatunk, hogy mindenki megtalálja a tökéletes páros időtöltést. Olvass tovább, ha idén nyáron szeretnéd lenyűgözni kedvesed!
Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Csillagnézés

Van már kedvenc helyetek a természetben? Legyen szó egy kis dombról, hangulatos erdőszélről, rétről vagy vízpartról, este is meglátogathatjátok. Vigyetek egy kényelmes pokrócot, meleg ruhát, s heveredjetek le! Nem baj, ha nem ismeritek a csillagképeket! Az is elég, ha csak gyönyörködtök az égboltban és beszélgettek, de persze fel is készülhetsz előre a szépséges égi tüneményekből.

Autósmozi

Igazán retro időtöltés, de hangulata miatt sokán továbbra is rajonganak érte. Sajnos kevés autósmozit szerveznek, ezért érdemes tájékozódni. Minden esetre biztosan különleges este lesz, filmtől függetlenül.

Hajózás

Kiváló lehetőség az esti sétahajózás Budapesten vagy a Balatonon. A legszebb, ha a naplementében indultok, de a késő esti hajóraszállás is ellenállhatatlan. Megadhatod a módját egy romantikus vacsorával, és pezsgővel, így szerelmed biztosan odáig lesz a programért.

Éjszakai fürdőzés

Több fürdő is hirdet éjszakai programokat. A legjobb érzés, ha a langyos vagy forró vízben pihenhettek a hűvös éjszakában. Különösen, ha egy finom koktélt is vásárolhattok a medence partján. Sok helyen különleges effektekkel, fényekkel vagy discoval egészül ki a kaland.

Szent Iván-Éj

Az év leghosszabb napján több település is szervez kihagyhatatlan programokat. Az alábbi helyek kínálatának érdemes utánanézni:

· Vonyarcvashegy

· Füzér

· Szombathely

· Hollókő

· Diósgyőr

Láthattok hatalmas máglyákat, találkozhattok szellemekkel, kipróbálhatjátok a tűzugrást, vagy táncházban is részt vehettek. A hagyományok mellett szabadtéri koncertek is várnak Benneteket. Ezen a napon tehát érdemes kocsiba ülni, s meglátogatni az egyik helyszínt.

Lombházak

Ha hazai nyaralásban gondolkodtok, érdemes körülnézni a nem mindennapi szállások között. Noszvaj környékén például luxus lombházakat próbálhattok ki, amelyek cölöpökön állnak. Minden házikónak saját minikonyhája, fürdője, étkezőpultja van, s ráadásul pezsgőfürdő is tartozik hozzájuk. Innen gyönyörködhetünk a csillagokban vagy egyszerűen csak a Benneteket körülölelő természetben. Egy ilyen szállás egyesíti a romantikát, a luxust és a teljes nyugalmat.

Összefoglalva: Romantikázni minden évszakban lehet, de nyáron az átlagnál is több a lehetőség. Akár természetközeli-, akár strandolós- vagy luxusprogramra vágytok, megtaláljátok számításotokat. A fenti ötletek akkor is beválnak, ha meglepetésprogramot szerveznél párodnak.

Kapcsolódó cikkek

A világ leghíresebb borfesztiváljai

A világ leghíresebb borfesztiváljai

Ha a borra gondolunk, a világban számos jelentős esemény zajlik.

Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Hova vidd el a párodat romantikázni nyáron?

Budapesti sétahajózás, szabadtéri koncert vagy egy különleges természetközeli szállás? Ha nem tudod, hova vidd párodat romantikázni nyáron, itt több tippet is adunk.